1 Aralık 2009 Salı

Sivasspor'un 4 büyükler başarısızlığı


Sivasspor'un 4 büyükler başarısızlığı
Sivasspor, Süper Lig'de bu sezon dört büyüklerle oynadığı 4 maçta 4 yenilgi aldı ve puan alamadı. Sezonun ilk haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-1, 2.haftada deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0, 11.haftada deplasmanda Galatasaray'a 2-0 kaybeden Sivasspor bu haftada Beşiktaş'a sahasında 1-0 mağlup oldu. Sivasspor geçen sezon ise dört büyüklerle oynadığı 8 maçta sadece 2 kez yenilmişti.

İLK YARILARDA GOL SIKINTISI

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 13 maçta (hükmen maç hariç) 11 gol atan Sivasspor bu gollerin hiçbirisini ilk yarıda atamadı. Sivasspor Süper Lig'de bu sezon ilk yarılarda gol atamayan tek takım olurken, Beşiktaş ise ilk yarılarda 5 gol kaydetti.

GEÇEN SEZONDAN ÇOK FARKLI

Süper Lig'de bu sezon geride kalan 14 hafta kalesinde 24 gol gören Sivasspor 4 gol daha yemesi halinde geçen sezon 34 haftada yediği gol sayısına daha şimdiden ulaşmış olacak. Sivasspor geçen sezon 34 hafta sonunda kalesinde 28 gol görmüş ve 26 gol yiyen Kayserispor'un ardından ligin en az gol yiyen 2.takımı olmuştu. Sivasspor bu sezon kalesinde gördüğü 24 golle ligin en çok gol yiyen (Ankaraspor hariç) takımı konumunda 14.haftayı tamamladı.

EV SAHİPLERİ KAZANAMIYOR

Sivasspor ile Beşiktaş arasında Süper Lig'de 9 maç oynanırken bu maçların hepsinde ev sahibi olan takımlar sahadan galip ayrılamadı. Sivas'ta oynanan 5 lig maçında Beşiktaş 4 kez kazanırken 1 maç berabere bitti, İstanbul'da oynanan 4 maçın 3 tanesini Sivasspor kazandı geçen sezon ilk yarıda oynanan maç ise berabere bitti. İki takım arasında oynanan 9 maçta Sivasspor 8 gol, Beşiktaş 10 gol kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder