26 Kasım 2009 Perşembe

Engelsiz Aslanlar İstanbul'da


Japonya’da düzenlenen kıtalararası turnuva Kitakyushu Kupası’nda üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sabah erken saatlerde İstanbul’a döndü.

”Engelsiz Aslanlar”ı Atatürk Havalimanı’nda Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bil karşıladı.

Uzun süreli uçak yolculuğu sonrasında yorgun, ama kazanılan kupadan dolayı mutlu ve gururlu oldukları gözlenen Sarı Kırmızılı oyunculara, havalimanındaki yolcular da ilgi gösterdi ve birlikte fotoğraf çektirip, kazanılan başarıdan dolayı kutladı.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şube Kaptanı Dilara Endican, son şampiyon olarak katıldıkları turnuvada bu unvanı korumanın zor olduğunu, ama bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Takım antrenörü Remzi Sedat İncesu ise Türkiye’de tekerlekli sandalye basketbolu için ”Galatasaray’dan önce ve sonra” değerlendirmesinin yapılabileceğini, çok önemli başarılara imza attıklarını ifade etti. İncesu, Japonya’ya hareket etmeden önce kendilerini ziyaret eden kulüp başkanı Adnan Polat’a verdikleri kupa sözünü yerine getirdikleri için de çok mutlu olduklarını kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder