1 Aralık 2009 Salı

Yıldırım ve Polat potada buluştu


Yıldırım ve Polat potada buluştu
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'ndeki Galatasaray- Fenerbahçe derbisini her iki kulübün başkanları Adnan Polat, Aziz Yıldırım ve çok sayıda yönetici de protokol tribününde izledi. İki başkan maç öncesi protokol tribünü dışında samimi bir şekilde sohbet etti. Polat ve Yıldırım'ın, maç sırasında da sık sık konuşması dikkati çekti.

Devre arasında geniş güvenlik önlemleri altında taraftarların arasından VIP Salonu'na geçen Aziz Yıldırım'ı, Galatasaraylı bazı taraftarlar alkışla protesto ederken, bazıları da laf attı. Aziz Yıldırım'ın dönerek bu taraftarlara yanıt verdiği görüldü.

Başkanlar ve yöneticiler, maç sonunda protokol tribününde ayağa kalkmayarak bir süre taraftarların dağılmasını beklediler. Aziz Yıldırım, daha sonra salonun içinden geçerek dışarı çıktı.

-OLAYSIZ BİTTİ-

İki takımın erkek basketbol maçında yaşanan büyük olayların aksine bayanlar derbisi oldukça sakin geçerken, salonu dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını coşkulu bir şekilde desteklediler. Güvenlik nedeniyle emniyet birimleri, protokol tribünü karşısındaki ve pota arkasındaki küçük tribünlere taraftar aldırmadı. Güvenlik güçleri salon dışında da geniş önemler aldı. Salona giren taraftarlar sıkı bir şekilde aranarak yabancı maddeler içeri sokulmadı. Derbi maçta, ''Üç Büyükler'' arasındaki anlaşma gereğince konuk Fenerbahçe'nin taraftarları salonda yer alamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder