25 Aralık 2009 Cuma

Fethiyespor'a tesis müjdesi


BURSA (CİHAN)- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, ...

BURSA (CİHAN)- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü'ne yeni tesis müjdesi verdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü'nün tesis çağrısını duyar duymaz, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Vardar ve Mustafa Altın, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ile birlikte kulübü ziyaret etti.


Bursa'da sporun ve sporcunun gelişimi ile gençlerin spora sahip çıkması için gereken çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Altepe, "En büyük gücümüz genç nüfusumuz. 'Süper amatör' olan Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü, bizim için çok önemli. Çünkü 3 milyonluk şehirde sporun altyapısına buradan sporcu yetiştiriyorsunuz. Bunu desteklersek, takımlarımız müesseseleşirse Bursa'nın spor yaşamına da faydası olur." diye konuştu.


Sıkıntıların çözümüne odaklı bir yaklaşıma sahip olduklarını ifade eden Başkan Altepe, "Bu sıkıntıların en aza indirilmesi için gençlerimize sahip çıkılması gerekir. Burada zamandan, paradan fedakarlıkla spor yapılıyor. Biz de desteğimiz olsun istiyoruz." dedi.


Başkan Altepe, 35 yıl önce kendisinin de aynı semtte futbol oynadığını söyleyerek, "Bursa'nın her köşesine bir şeyler yapmak bize heyecan veriyor. Her işin en güzelini yapalım istiyoruz. Bu konuda elimizden geleni Fethiye için de yapacağız. Tesis tamamlandığında çok güzel olacak. Bir an evvel tesis bitsin de bizler de gelip burada maç yaparak kozlarımızı paylaşalım." şeklinde konuştu.


Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü 2. Başkanı Atakan Çorbacı, Başkan Altepe'ye teşekkür ederek, "Fethiye'ye seçim söz konusu olmadan, oy kaygısı taşımadan gelen ilk Büyükşehir Belediye Başkanı'sınız. Bu ziyaret bizi çok sevindirdi" dedi.


Sahaları olmadığı için maçlarını farklı sahalarda yaptıklarını söyleyen Çorbacı, "Nilüfer'e spor ve kültür alanı yapalım istiyoruz. Burada doğacak nesil de "Bu tesisleri Recep Başkan yaptı" diyerek hatırlayacaktır." diye konuştu.


Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü için hazırlanan projeleri inceleyen Başkan Altepe, kulübün ve mahallelinin sıkıntılarını da dinledi. Başkan Altepe'ye sunulan, Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü için hazırlanan projeye göre tesiste idari bina, kondüsyon ve fitness salonu, lokal, 4 ve 8 takımlık soyunma odaları ve duşlar, masaj, hakem ve toplantı odaları, ofis, 1 futbol sahası, 2 halı saha, 2 kafe, tenis kortu, koşu parkuru ve 72 araçlık otopark yer alıyor. Amatör spor kulüpleri, tesis tamamlandığında karşılaşmalarını buradaki futbol sahasında yapabilecekler.


(CİHAN)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder