1 Aralık 2009 Salı

Beşiktaş, Bosna Hersek yolcusu


Beşiktaş, Bosna Hersek yolcusu
Balkan Kupası'nda dörtlü finale kalan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, şampiyonluk parolasıyla Bosna-Hersek'e gitti. Makedonya'daki grup maçlarından 2 galibiyet, 1 yenilgi alarak (B) Grubu'nu 2. sırada tamamlayan siyah-beyazlılar, Bosna-Hersek'teki dörtlü finale katılmaya hak kazanmıştı. Beşiktaş, dörtlü final organizasyonunun yarı finalinde (A) Grubu'nun lideri Romanya takımı Medicina Targu Mures ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 19 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Geçtiğimiz sezon ilk kez düzenlenen Balkan Kupası'nda kupayı kazanan siyah-beyazlılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Beşiktaş kafilesi bugün Bosna-Hersek'e gitti. Yolculuk öncesinde siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalar yapan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu, hedeflerinin bir kez daha şampiyonluk olduğunu söyledi.

Karslıoğlu, şunları kaydetti:
''Tamamen Türk oyunculardan kurulu kadromuzla Bosna-Hersek'e gidiyoruz. Takımımızın şu ana kadar oynadığı oyundan çok memnunum. Hepimiz ikinci Balkan şampiyonluğuna inanmış durumdayız. Turnuvanın en genç takımlarından birisiyiz. Kadromuzda çok sayıda genç oyuncumuz var ama aralarındaki arkadaşlık çok iyi. Bütün bu olumlu etkenlerin devam edeceğini ve Bosna-Hersek'ten bir kupayla döneceğimizi düşünüyorum.''

17.09.2009
Kaynak : AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder