9 Aralık 2009 Çarşamba

Bogdan Tanjevic: Kalan Maçlarımızı Kazanmak Zorundayız

Fransa'nın Asvel Takımına Evinde 68-61'lik Skorla Kaybeden Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Bogdan Tanjeviç, Kazanmaları Gereken Bir Maçı Kaybettiklerini Söyledi.

Fransa'nın Asvel takımına evinde 68-61'lik skorla kaybeden Fenerbahçe Ülker'de antrenör Bogdan Tanjeviç, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Euroleague A Grubu'nda Fransa'nın Asvel takımına evinde 68-61 yenilen Fenerbahçe Ülker'de, antrenör Bogdan Tanjeviç, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Antrenör Bogdan Tanjeviç, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, maçın TOP 16'ya kalmak için dönüm noktası bir mücadele olduğunu vurgulayarak, ''Bu maçı kaybettik. Yitirdiğimiz avantajı, kalan 3 maçımızda yeniden kazanmak için çalışacağız. Şayet kazansaydık rakibimizi iki kez yenip çok önemli bir avantaj elde etmiş olacaktık. Hücum organizasyonumuzu çok kötü yaptık. Rakibimizin savunmada adam değişmelerinde kısaya uzun kaldığımız pozisyonları değerlendiremedik.'' dedi.

Sakatlığı nüksettiği için Lynn Greer'i bu maçta fazla oynatamadığını ifade eden Tanjeviç, ''Hücumda da iyi oynayamadık. 16 top kaybı yaptık. Üçlük yüzdemiz de çok düşük olunca maçı kaybettik. Ancak bundan sonraki maçlarımızı kazanmak zorundayız." diye konuştu. (CİHAN)

Bunny Munro'nun Ölümü/Nick Cave
Saç ekimi düşünür müsünüz?

DİĞER HABERLER:
Vicent Collet: Saygı Duyduğum Bir Antrenörün Takımını Yendik
Asvel Basket Antrenörü Vicent Collet, Fenerbahçe Ülker Karşılaşmasının Ardından, Bogdan Tanjevic Gibi Çok Saygı Duyduğu Bir Antrenörün Takımını Yendik...
Asvel Lyon Villaurbanne'e 68 - 61 Yenilen Fenerbahçe Ülker Avantaj Kaybetti
Salon: Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu
Fenerbahçe Ülker: 61 - Asvel Basket: 68
Basketbolda Uleb Avrupa Ligi (A) Grubu'nda Yer Alan Fenerbahçe Ülker, 7. Hafta Maçında Fransa'nın Asvel Basket Takımına 68 -61 Yenilerek, 4. Yenilgisi...
Fransa'da 211 Yıllık Konyak 25 Bin Euro'ya Satıldı
Fransa'da 1788 Tarihli Bir Şişe Konyağın, 25 Bin Euro'ya Alıcı Bulduğu Açıklandı.
U17 Milli Takımı, Fransa ile 1-1 Berabere Kaldı
Teknik Direktör Abdullah Ercan Yönetimindeki U17 Milli Takımı Özel Maçta Fransa ile 1-1 Berabere Kaldı. Sakarya Atatürk Stadı'nda Oynanan Karşılaşmada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder