1 Aralık 2009 Salı

"Ligi ilk 4 içinde bitiririz"


"Ligi ilk 4 içinde bitiririz"
Süper Lig'de geride bıraktığımız hafta yine birbirinden müthiş maçlara sahne oldu. Sezon başında ligin açık ara favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kayıpları bu haftada sürdü ve zirve yarışı daha da kızıştı. Fenerbahçe yalnızca 1 puan avantajıyla liderliğini sürdürürken, Beşiktaş bu sezon ilk kez ikincilik koltuğuna oturdu. Ligin flaş takımlarından Bursaspor üçüncü sıraya yerleşirken, Galatasaray 4. sıraya kadar geriledi. Bu dört takım ensesinde ise Kayserispor'un nefesini hissediyor.

Haftaya damga vuran isimler ise Bursaspor'un, Galatasaray'ı mağlup ettiği karşılaşmada golü atan genç yıldız Volkan Şen, Fenerbahçe'nin evinde Kasımpaşa'ya mağlup olduğu maçta attığı gol ve ortaya koyduğu futbolla sarı-lacivertlilerin ağır bir darbe almasına yol açan deneyimli isim Cenk İşler ve Kayserispor'un deplasmanda Makukula'nın yokluğunda Manisaspor'u devirdiği maçta skor tabelasını değiştiren isim olan Gökhan Emreciksin'di.

Geçtiğimiz haftaya damga vuran bu üç isim editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundular.

Son haftalarda attığı gollerle adından söz ettiren Gökhan Emreciksin, sorularımıza şu yanıtları verdi...

-F.Bahçe'den transferin sonrasında sezona istediğin gibi başlayamadın ama şu an A.Gücü'ndeki Gökhan'ı yeniden görüyoruz...
"Aslında Kayserispor'da ilk haftalardan itibaren bu formumu yakalamayı bekliyordum ama olmadı. Şu an formdayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Attığım gollerle de güvenim geri geldi ve moralim çok yükseldi."

-Gökhan Emreciksin'in gollerinin devamı gelecek mi?
"Gole yakın bir oyuncuyum ve atabilldiğim kadar çok gol atmak istiyorum. İnşallah bundan sonra da gollerim devam eder ve takımımız kazanmayı sürdürür."

-Kayserispor'un çok iyi bir hücum hattı var...
"Bana göre ligin en formda hücum hattı bizde. Makukula, Cangele çok kaliteli oyuncular."

-Kayserispor'un hedefleri neler? Ligi nerede bitirebilirsiniz?
"Ligi nerede bitireceğimiz söylemek için çok erken ama her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Şu an ilk 5 takımın içindeyiz, ilk 4 Avrupa'a gidiyor, altımızdaki takımlarla da puan farkını açmak istiyoruz. Ligi ilk 4 içinde bitireceğimize inanıyorum."

-Önünüzde zorlu bir Bursa maçı var. Cangele'nin yokluğu sizi nasıl etkileyecektir?
"Cangele'yi Türkiye kabul etti. Türkiye'nin en iyi yabancı oyuncularından bir tanesi, yokluğu bizi tabiiki etkileyecek ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Bursaspor'un da çok iyi bir çıkış var, kaybetmemek için Kayseri'ye geleceklerdir. Elimizden geleni yapıp bu karşılaşmayı kazanmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder