1 Aralık 2009 Salı

"Risk her zaman var"


"Risk her zaman var"
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Hugo Broos'un istifa etmesinden sonra boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş 05:00'de THY'na ait TK091 sefer sayılı uçağı ile Seul'den İstanbul'a geldi.

Güneş, her şeyin çok hızlı geliştiğini, Seul'deki son yılının olması ve bu durumun Trabzonspor'da gelişen olaylarla örtüşmesi nedeniyle Trabzonspor'dan bir istek geldiğini söyleyerek, daha önce gelmeyi düşündüğü kendi takımına seve seve gelmiş olduğunu belirtti.

Güneş 3 yıldır Türkiye'den ayrı olduğunu ve dün akşam itibari ile Seul'daki takımına veda ettiğini söyleyerek, "12 Saatlik uzun bir yolculuktan sonra yine İstanbul'dayım ve şimdi hemen uçağa binip Trabzon'a gideceğim çünkü hızlı bir değişim var. Trabzonspor'un şu anki durumunu tespit edeceğiz. Yöneticilerle, oyuncularla, taraftarla, medyayla..herkesle görüşüp durumu değerlendirip göreve başlayacağız" dedi.

'Sezon ortasında takımı devir almayı bir risk olarak görüyor musunuz' sorusu üzerine Güneş, Seul'den dönerken düşüncesinin 6 aylık tatil yapmak ve daha sonra göreve başlamak olduğunu ancak dün itibari ile Trabzonspor'da çok acil olarak göreve başlaması gerektiğini, riskin her zaman varolduğunu söyleyerek şartlara bakmanın gerektiğini belirtti.

"AİLEMİN ARASINA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Şenol Güneş, bu sabah saatlerinde Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı'nda Bordo - mavili yöneticiler ve taraftarlarca karşılanan Güneş, "Ailemin arasına döndüğüm için mutluyum" dedi.

Trabzonspor'un başına 4. kez geçmeye hazırlanan teknik direktör Şenol Güneş, bu sabah 09.00 sıralarında tarifeli uçakla Trabzon'a geldi. Güney Kore'nin FC Seoul kulübüyle sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor'la anlaştığı için bu sabah saatlerinde Trabzon'a gelen Güneş'i, Trabzon Havalimanı'nda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve bir çok yönetici ile bir grup taraftar karşıladı. Şenol Güneş'in boynuna Bordo - mavili kaşkol takan taraftarlar, "Yuvana hoş geldin", "Bizi bir daha bırakma", "Adam gibi adam Şenol Güneş" sloganları attı. Güneş ise taraftarlara seslenerek, "Bu kulüp hepimizin. Biz görevde oluruz veya olmayız ama taraftarlar her zaman burada kalıcı olacaktır. Biz de bu kulübün taraftarıyız" diye konuştu.

Güneş, Trabzonspor'a gelen herkesin başarı için mücadele edeceğini de ifade ederek, "Önemli olan kulübe başarıya getirmek. Yerli veya yabancı ayrımı yapmamalıyız. Zaman zaman dalgalanmalar da olsa başarı için yönetim, oyuncu ve teknik heyet işbirliği gerekiyor. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bizim de katkımız olursa mutlu oluruz. Camianın beklentisine cevap vermek istiyoruz. Ailemin içerisinde tekrar olduğum için mutluyum. Ailemin yanında çok güzel işlere imza atmaya çalışacağız' diye konuştu.

Daha sonra havalimanından meşaleler ve sloganlar eşliğinde ayrılan Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti. Bugün saat 11.00'de düzenlenecek törenle 3.5 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Güneş'in imza törenine Başkan Sadri Şener, yöneticiler, eski başkanlar, sivil toplum örgütleri ve işadamlarının da katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder