9 Aralık 2009 Çarşamba

Arda için rekor bonservis bedeli!


Galatasaray Kulübü Arda Turan'ın bonservis bedelini açıkladı.
Hürriyet'in haberine göre, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, İngilizler'in gündeminden düşmüyor... Özellikle Arsenal Manejeri Arsene Wenger'in ısrarla istediği fakat Başkan Adnan Polat'ın bırakmadığı Arda için sezon başında kapıyı çalan Arsenal, büyük bir şokla karşılaştı.

İngiliz spor sitesi Sport.co.uk'a demeç veren 22 yaşındaki kaptanın menajeri Ahmet Bulut, "Sezon başında Arsenal, Arda Turan'ı istedi. Fakat oyuncu ile yeni bir sözleşme imzalayan Galatasaray Yönetimi, Arda'yı bu sezon kesinlikle bırakmayacaklarını söylediler. Eğer 55 milyon euro civarında bir para teklif eden olursa ancak o zaman bırakbileceklerini belirttiler." diye konuştu.

Arda Turan'ın bu sezon ortasında herhangi bir takıma transfer olmasının mümkün olmadığını belirten Bulut, Arsenal'in genç oyuncu ile çok yakından ilgilendiğini ve Avrupa'dan birçok teklif olmasına rağmen Arda'nın ilk tercihinin İngiltere Premier Lig ve Arsenal olacağını söyledi.

AZİZ YILDIRIM 20 MİLYON EURO VERMİŞTİ

Sezon başlamadan önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Arda Turan için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 20 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarabileceğini açıklamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder