28 Ekim 2009 Çarşamba

Real'in karizmayı fena çizdiler!

Real'in karizmayı fena çizdiler!

Real Madrid İspanya Kral Kupası 4. tur ilk maçında 3. Lig takımı Alcorcon'dan fark yedi. Mücadele ettiği ligin toplam değerinin muhtemelen tek bir Cristiano Ronaldo etmediği rakibi karşısında yedek ağırlıklı olsa da çok güçlü bir kadroyla mücadele eden İspanyol devi adeta kendisini rezil etti: 4-0


28 Ekim 2009 , 00:50

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Real Madrid
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Alcorcon [4 - 0] Real Madrid
16' [1 - 0] Borja
22' [2 - 0] A. Arbeloa (kk.)
40' [3 - 0] Ernesto
52' [4 - 0] Borja

Karşılaşmaya Dudek, Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe, M. Diarra, Granero (Dk. 62 Marcelo), Van der Vaart, Guti (Dk. 46 Gago), Raul (Dk. 72 Van Nistelrooy) ve Benzema'dan oluşan 11 ile başlayan Real Madrid, 3. ligde mücadele veren zayıf rakibi karşısında tutunamadı.

Tüm Alcorcon takımının değil; belki de mücadele ettiği İspanya 3. Ligi 2. grubun toplam maaliyetinin, Real Madrid'in tek bir oyuncusu olan Cristiano Ronaldo'ya yetişemediği düşünülürse bu sonuç özellikle İspanyol devinin ezeli rakibi Barcelona taraftarlarına günlerce eğlenmek için iyi bir fırsat sundu.

Arbeloa'nın bir de kendi filelerini havalandırdığı karşılaşmada fark yiyen Real Madrid, 10 Kasım'daki rövanş mücadelesinde zayıf rakibine Santiago Bernabeu'da gol yağdırarak bu utancın izlerini silmeye çalışacak.

Benzer bir durumla geçen sezon karşılaşan Villareal, bu seneki gibi zorlandığı değil formda zamanında 3. Lig temsilcisi Poli Ejido'ya ilk maçta 5-0 yenilmiş, El Madrigal'deki rövanş karşılaşmasında ise 1-1'lik elde ederek zayıf rakibinin kendisini toplamda 6-1'lik skorla elemesine engel olamamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder