28 Ekim 2009 Çarşamba

Nasri dönüyor!

Nasri dönüyor!

Bu ayın başlarında Wolverhampton Wanderers ile oynanan rezerv lig maçında sakatlanan Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri ve Polonyalı file bekçisi Lukasz Fabianski'nin, çarşamba gecesi Liverpool ile oynanacak olan Lig Kupası karşılaşmasında Arsenal'in A takımına dönecekleri belirtildi.


Arsene Wenger geleneksel olarak Lig Kupası'nda genç yıldızlarına şans vermeyi tercih edecek ancak yetenekli Jack Wilshere'in bileğinden geçirdiği sakatlığın yanı sıra, maçta oynaması beklenen Armand Traore'nin kasık sakatlığı Wenger'in canını sıkarken, iyileşen Eduardo da Silva ve Nicklas Bendtner'in Gunners'ın atağında başı çekecek olması moralleri yerine getirdi.

Wenger kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada "Nasri geri dönecek ancak bir önceki turda oynayan Traore oynayamayacak. Kasığından bir sakatlığı bulunuyor. Ayrıca Fabianski de maça 11'de başlayacak" ifadelerini kullandı.

Wenger şöyle devam etti :
"Bileğinde sakatlığı bulunan Jack Wilshere maalesef aramızda olamayacak. Kendisiyle pazar günü bir deneme yaptık ve oynayamayacağı sonucuna vardık. Durumu önümüzdeki günler içinde netlik kazanır. Eduardo da Silva ve Nicklas Bendtner takıma dönüyor ama yine de Rosicky, Denilson ve Walcott forma giyemeyecek"

Çarşamba gecesi 21:45'te Ashburton Grove'daki Emirates Stadı'nda başlayacak olan karşılaşmada Wenger'in genç silahlarından yetenekli orta saha oyuncusu Francis Coquelin, Liverpool karşısına çıkma umudu taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder