28 Ekim 2009 Çarşamba

İşte İngiltere'nin yeni mabedi!

İşte İngiltere'nin yeni mabedi!

Tottenham Hotspur, Avrupa'nın en atmosferik stadı olarak gösterilen yeni mabedinin fotoğraflarını yayınladı. Teknolojinin son nimetlerinin kullanıldığı 56.250 koltuk kapasiteli stadın, katılımı 20.000'den fazla arttırması ve İngiltere'nin yeni mabedi olması bekleniyor.



HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Tottenham

İngiltere'nin yeni mabedi!
Tottenham Hotspur, Avrupa'nın en atmosferik stadı olarak gösterilen yeni mabedinin fotoğraflarını yayınladı. 56.250 koltuk kapasiteli stadın, katılımı 20.000'den fazla arttırması ve İngiltere'nin yeni mabedi olması bekleniyor.


Tottenham Hotspur, Avrupa'nın en atmosferik stadı olarak gösterilen yeni mabedinin bilgisayar çizimi fotoğraflarını yayınladı. 56.250 koltuk kapasiteli stadın, katılımı 20.000'den fazla arttırması ve İngiltere'nin yeni mabedi olması bekleniyor.

Mevcut Stadı White Hart Lane'in yanındaki araziye inşaa edilecek stad, etkileyici şekilde tek sıralı 63 koltuk dizisine sahip olacak.

Stadın çevresinde ayrıca 434 yeni bina, bir hotel ve süpermarketin de yapılması planlanırken, Spurs taraftarlarının 2012 yılında bu stadda olma ihtimali de kulübün yönetim kuruluna planlarını sunmasıyla bir seviye daha arttı.

Tottenham başkanı Daniel Levy "Bu başvurunun sunulması kulüp için aşırı derecede önemli. Bu, çevreye barınma, perakende satış, bir hotel, bir süpermarket, arttırılmış kamu hizmeti ve iş imkanı ile olağanüstü bir halk meydanı getiren milyonlarca poundluk bir yatırım. Sadece bir stad ve etrafındaki ölü alan değil, yılın 365 günü hareketli ve enerjik olacak bir şaheser ddizyn ettik." şeklinde konuştu.

Başlangıçtan bu yana amaçlarının yerel halka katkı sağlayacak ve Avrupa'da taraftara en iyi hitabeden stada sahip olmak istediklerini belirten Levy konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"Fantastik stadyum dizynıyla birleştirilen yeni tek dizi koltukların ilave edilmesi, taraftarlarımız için en atmosferik stadı yaratmak için verdiğimiz sözü gösteriyor. Her taraftar sahadaki olaya hakim muhteşem bir görüş açısına sahip olacak ve herhangi diğer stadlara nazaran kendini sahaya daha yakın hissedecek."

Ezeli rakipleri Arsenal'in Emirates Stadı'nda olduğu gibi stadının isim haklarını satacak olan Spurs bu muazzam projenin ne kadara mal olduğunu açıklamayı reddetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder