28 Ekim 2009 Çarşamba

Ertuğral hedefleri koydu!

Ertuğral hedefleri koydu!

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Sivas'ta görev yapan basın mensuplarıyla yemekte biraraya geldi.



HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Sivasspor
Görev yaptığı ülkelerde basın mensuplarıyla çok iyi diyaloglar kurduğunu ifade eden Ertuğral, basının önemine dikkati çekti. Sivasspor'un Bülent Uygun döneminde başarılara imza attığını anımsatan Ertuğral, Sivasspor'u iyi yerlere taşımak için gayret sarf edeceğini söyledi.

Ertuğral, daha sonra basın mensuplarının Sivasspor'u tercih etme nedenleri ve kırmızı-beyazlı ekipteki hedefleri başta olmak üzere birçok konudaki sorularını cevapladı.

Ertuğral, ligde hafta sonu Galatasaray ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili soru üzerine, ''Galatasaray sadece Türkiye değil, dünya çapında büyük bir camia. Buna tabi ki saygı duymak zorundayız. Fakat biz de kendimize inanıyoruz. Başka bir şey söylemeyeceğim'' dedi.

Galatasaray'ın gücüne dikkati çeken Ertuğral, ''Bizim de iki elimiz, iki ayağımız var. Her şey olabilir'' ifadelerini kullandı.

Puan hedefi ile ilgili soru üzerine ise Ertuğral, böyle hedef belirlemeyi tehlikeli gördüğünü, belirlenecek hedefe ulaşılamaması durumunda takım olarak psikolojik açıdan etkileneceklerini söyledi.

Hedefleri maçtan maça belirlemek gerektiğini ifade eden Ertuğral, ''Maçtan maça bakmamız gerekiyor. Şu anda klasmandan, biraz daha bulunduğumuz bölgeden çıkıp şöyle 4-5 takımı altımızda bıraktıktan sonra, inşallah ondan sonra bir takım hedeflerimiz olabilir'' dedi.

Sezon açısından 40 puan barajı koyabileceklerini anlatan Ertuğral, uzun vadedeki hedefleri ilgili soru üzerine, önce alt sıralardan kurtulmak, ardından da yeni hedefler belirleyerek çıtayı yükseltmek istediklerini kaydetti.

Belirlenen hedeflere ulaşmak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Muhsin Ertuğral, kolektif bir futbol oynatmak istediğini vurguladı. Ertuğral, uzun vadede başarı için alt yapının önemine de dikkati çekti.

Yemeğe Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Ali Topal, yönetim kurulu üyesi Ömer Sepet ve yardımcı antrenör Telat Üzümde katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder