28 Ekim 2009 Çarşamba

Alanzinho gözden düştü!

Alanzinho gözden düştü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un, "Alanzinho'yu ilk on birde oynatmayı düşünmüyorum" demesinin ardından gözler Brezilyalı oyuncuya çevrildi. Alanzinho'nun, Broos'un bu açıklamasından sonra devre arasında takımda kalıp kalmayacağı ise merakla beklenmeye başlandı.


HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Trabzonspor
Geçtiğimiz sezon Norveç'in Stabaek Kulübü'nde şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra 2008-2009 sezonunun kış transfer döneminde büyük umutlarla, Trabzonspor'a transfer edilen Brezilyalı oyuncu Alanzinho geldiği günden beri beklentilere cevap veremedi. Eski günlerini arayan oyuncunun, Bordo- mavili takımı çalıştıran Belçikalı teknik direktör Hugo Broos ile de yıldızı bir türlü barışmadı.

Alanzinho, Trabzonspor tarafından, Norveç'in Stabaek takımından 4,5 yıllık alacağı ile birlikte kulübüne 8 Milyon 250 Bin TL (3.900,00 Euro) kendisine de 2009 için 750 bin TL kalan 4 yıl için ise senelik 1.5 Milyon TL toplam 15 Milyon TL ödenerek transfer edilmişti. Brezilyalı oyuncu yüksek rakamlara Trabzonspor'a transfer edilmesine rağmen kalitesini Bordo-mavili forma altında gösteremedi. Alanzinho, Bordo-mavili takımda halen istenilen seviyede olmaması yabancı oyuncu transferinde Trabzonspor'u yeni bir sıkıntının içine soktu.

2008-2009 sezonunun devre arasında gelen oyuncu söz konusu sezonda oynadığı 17 lig maçında forma giydi. 8 maçta ilk 11'de sahaya çıkan oyuncu 3 maçta 90 dakika sahada kalabildi. Geçtiğimiz sezon 811 dakika forma giyen oyuncu, Galatasaray'a ve Kocaelispor'a 1'er gol atarken Eskişehirspor'a ise 2 gol atmıştı. 4 golle sezonu tamamlayan Alanzinho bu sezon ise 8 maçta forma giydi. Sivasspor maçında 90 dakika oynayan Brezilyalı oyuncu 2 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. 298 dakika sahada kalan oyuncunun golü bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder